Beoordelingen van Mother India Pijnacker

Recente recensies

5.0
Alexander
16 februari 2024

De kwaliteit van het eten is echt sterk achteruit gegaan. De chicken vindalu was vol met olie en bitter (misschien van te veel gember). Er zat heel weinig kip in. De rijst en voorgerecht zijn nog steeds goed. Helaas ga ik niet meer bestellen bij Mother India. Maar slechts een maand geleden was het eten uitstekend. Helaas gebeurt het vaak bij bezorgrestaurants dat ze beginnen met goede kwaliteit, maar al snel gaat het mis.

Radjen
11 februari 2024

Heerlijk Indiaas eten, goed van smaak en redelijke porties. Eten was 45 minuten na bezorgen nog warm!

Sandy
1 februari 2024

Het was heerlijk en op tijd bezorgd!

Hildeleen
30 januari 2024

Bezorging is altijd op tijd, het eten komt ook warm aan en geniet altijd van het de gerechten. Ik probeer vaak iets nieuws uit qua eten en pittigheid. Zo leer ik ook alles een beetje kennen. Heb ook altijd over voor de dag erna, dus twee dagen genieten :)

Tom
7 januari 2024
Louise
3 januari 2024

Eerste keer besteld bij dit restaurant en aangenaam verrast! Rijk gevulde Samosa, smakelijke garlic Naan en overheerlijke Chicken Tikka Masala & Chicken Saag. Lekker pittig en goede smaak. Tot nu toe hadden we alleen ervaring met Indiase restaurants in Rotterdam, omdat er lokaal niks was, maar dit is echt een blijvertje! Precies op tijd bezorgd, goed op temperatuur, meteen aanvallen!

Nan
12 november 2023

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly R
8 november 2023

Eten was echt super lekker. Wij hadden de butter chicken met verschillende soorten naan en raita. Echt een aanrader! Ik had nu medium spicy maar zelfs mijn Surinaamse man vond het al aan de pittige kant

Shirley
6 november 2023

Beste lezer, ik schrijf dit kort/krachtig en puntsgewijs maar ervaar dit graag als opbouwende kritiek ... 1.prijs/kwaliteit verhouding was niet in orde. 17,50 voor een bak rijst met een bak saus met 5 stukjes kip erin is behoorlijk aan de maat.. 2. persoonlijk mistte ik groentes.. 3. de mild versie was in mijn optiek niet mild maar medium. 4.door de pittigheid mistte ik de specerijen. 5. de kwaliteit kan ik dus niet naar behoren beoordelen. De kip was gaar en mals, rijst smaakloos (of kwam dit door de pittigheid vd saus?) al met al, was mijn eerste ervaring met jullie geen succes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
30 oktober 2023

Keurig op tijd geleverd en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
25 oktober 2023

Echt heerlijk!!! Alles smaakte vers en de hoeveelheid is echt ruim. Zelfs een extraatje erbij. Heel lieve personeel!!!